Deep Sea Adventure Brettspill

Deep Sea Adventure Brettspill

Varenr: 136266
208,-
-+
Forventet til lager 30.09.2022

I Deep Sea Adventure Brettspill drar en gruppe fattige oppdagere i håp om å finne rikdom fra undersjøiske ruiner. De er alle rivaler, men budsjettet tvinger dem til å dele en ubåt. Her må de dele en tank med luft, og hvis de ikke kommer seg til overflaten før de går tom for luft så mister de alle skattene! Hvem kan bringe hjem de største rikdommene?

 

Spillet tar sted over tre runder, og spilleren som får flest poeng etter tre runder blir kåret til vinner. For å få poeng må du bringe flest ruin-biter tilbake til ubåten. Du kan bare returnere til ubåten en gang per runde, og du kan ikke fortsette runden etter å ha vendt tilbake. Du kan ei heller vende tilbake til ubåten uten å ha samlet noen ruin-biter.

 

Antall spillere: 2-6
Alder: 8+
Spilletid: 30 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

André Nordstrand 14.06.2018 Hvor dypt tør du gå? Eller: hvor grådig er du? At alle spillere deler på samme tank er en ganske absurd tanke, men det fungerer i spillsammenheng. Når noen først begynner å bli griske, vil hele gruppen kjenne på presset, og begynne å grabbe til seg skatter de òg. Det betyr mindre oksygen på alle, og det medfører ofte at veldig mye går tapt. Kjekt spill, og kan veldig fort føre til en meget brå avslutning av en runde.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.