Happy Little Dinosaurs Hazards Ahead Exp Happy Little Dinosaurs Hazards Ahead Exp Happy Little Dinosaurs Hazards Ahead Exp

Happy Little Dinosaurs Hazards Ahead Exp

Varenr: 158736
279,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Happy Little Dinosaurs: Hazards Ahead er en utvidelse/expansion til Happy Little Dinosaurs. Ta på deg hjelmen, det er fare på ferde! Denne utvidelsespakken inneholder to nye figurer og tre nye spillkomponenter. Risikobrikker kan tvinge motspillerne dine til å ta et risikokort og møte nye ulykker, mens lykkedagskort hjelper deg med å unngå katastrofer. Du kan komme til å møte Bigfoot eller bli sugd inn i et pyramidespill, så la oss håpe at et stjerneskudd er rett rundt hjørnet!

 

  • Den NYE Happy Little Dinosaurs-utvidelsen: Hazards Ahead rister opp spillet med Hazards (som om meteorer og dårlige frisyrer ikke var ille nok).
  • Hvis du legger til visse katastrofekort i katastrofeområdet ditt, kan du legge til en farebrikke på en annen spillers fluktrute!
  • Når en spillers dinosaur-meeple når et felt med en faresymbol, må spilleren legge det øverste kortet fra farekortbunken med billedsiden opp i sitt fareområde. Farekort har en effekt som gir spillerne ulemper gjennom hele spillet. (Farekort blir liggende i fareområdet ditt med mindre en karteffekt gjør at du kan fjerne dem).


Antall spillere: 2-6
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser