Elder Sign Brettspill

Varenr: 123856
329,-
-+
Forventet til lager 30.09.2021

Elder Sign brettspillet er et hurtigspilt samarbeidsspill for 1-8 spillere basert på overnaturlige hendelser i kjent Arkham Horror-stil. Spillerne tar rollen som etterforskere og må kjempe mot tiden for å hindre "Ancient Ones" til å ta over jorda. Væpnet med verktøy, allierte og kjennskap til det okkulte må spillerne gjøre sitt ypperste for å finne Elder Signs, symbolene som brukes for å bannlyse "Ancient Ones" fra denne verden og vinne spillet.

 
Antall spillere: 1-8
Alder: 13+
Spilletid: 90 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (du trenger 2 pakker) og her (du trenger 2 pakker).


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(3)

Morten Eide 16.02.2020 Spennende historier og digge mekanikker og et av de beste terningspillene som finnes. Her er det mange måter å manipulere terningene på. Solid spill fra FFG. Igjen. Spennende og oh' boy: du blir GLAD når du tar en sjanse og du lykkes!!!
 
Upassende?

André «Takras» Nordstrand 26.10.2018 Elder Sign bruker hovedideen til Yatzy med terninger, men gjør et bra spill ut av det. Du kan manipulere terninger med kort-effekter, og du har alltid flere valg å gjøre, med mye sannsynlighetsberegning. Spillet er enkelt å forklare og gir mye god underholdning, men utvidelsene med tittel "Omens of..." gjør spillet til noe helt spesielt.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.