Elder Sign Omens of the Deep Expansion Utvidelse til Elder Sign
(1)

Elder Sign Omens of the Deep Expansion

Utvidelse til Elder Sign

Varenr: 130562
318,-
Forventet til lager 07.05.2024
-+
Forventet til lager 07.05.2024
(1)

Elder Sign Omens of the Deep er en utvidelse/expansion til Elder Sign Brettspill. Utvidelsen er basert på den populære The Call of Cthulhu utvidelsen til Elder Sign: Omens appen, og lar spillerne stige ut av museet og ombord i skipet The Ultima Thule for å kjempe mot Ancient Ones som har begynt å våkne til liv i Stillehavet.

 

Det nye R'lyeh Rising moduset byr på to nye gameplay elementer i spillet. Først navigerer du Dark Waters sporet og setter sammen amuletten Amulet of R'lyeh for å stanse en av de tre farlige nye Ancient Ones fra å våkne og ødelegge verden. Bruk de nye oppdrags-token for hardt-kjempede belønninger, og kjemp mot Deep One Legion mens etterforskerne dine beveger seg dypere inn i ukjente farer på Stillehavet. Havdypet er fylt med nye farer som kun de modigste etterforskerne kan forsøke å bekjempe...

 

Antall spillere: 1-8
Alder: 13+
Spilletid: 90 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (du trenger 2 pakker) og her (du trenger 1 pakke).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Elder Sign Omens of the Deep ExpansionUtvidelse til Elder SignDer Gates of Arkham tok deg med ut av museet, tar denne utvidelsen deg med utpå havet. Jeg foretrekker denne, da settingen og progresjonen er mye mer tematisk enn museet og Arkham, og det er heller ikke så vanskelig som sistnevnte. Anbefales!