Critter Kitchen Brettspill

Critter Kitchen Brettspill

Varenr: 161699
1 099,-
Forventet til lager 16.09.2024
-+
Forventet til lager 16.09.2024

Critter Kitchen inviterer til restaurantuke i Bistro Bay! Restaurantene konkurrerer i matutfordringer samtidig som de planlegger et episk måltid for å imponere en kjendiskritiker. Som en av 1-5 spillere sender du kokkene dine ut i byen for å samle ingredienser for å lage fantastiske måltider og vise at restauranten din er den beste i byen.


Hver runde plasseres nye, tilfeldige ingredienser ut på ulike steder i byen. Spillerne planlegger samtidig og i hemmelighet hvilke steder de skal sende sine tre kokker til, i håp om å samle de beste ingrediensene. Noen kokker er raske, men kan bare samle én råvare, mens andre kan frakte tre råvarer, men kommer for sent. Rykter er også tilgjengelige på stedene og gir veiledning om hva kritikeren ønsker seg.


Utfordringer, som avsløres i runde 1 til 6, gir spillerne mulighet til å tjene stjerner for å lage retter med spesifikke krav til ingrediensene. Etter runde 7 må spillerne lage et episk måltid for å imponere kjendiskritikeren og tilfredsstille deres appetitt. Et mangfold av ulike kritikere, rykter og restauratører gjør at hvert spill er nytt!


Antall spillere: 1-5
Alder: 10+
Spilletid: 60 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser