SETI Brettspill Search for Extraterrestrial Intelligence SETI Brettspill Search for Extraterrestrial Intelligence SETI Brettspill Search for Extraterrestrial Intelligence

SETI Brettspill

Search for Extraterrestrial Intelligence

Varenr: 159448
1 099,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

I SETI: Search for Extraterrestrial Intelligence, et eurospill for 1-4 spillere, leder du en vitenskapelig institusjon som har fått i oppgave å lete etter spor av liv utenfor jorden. Spillet er inspirert av nåværende og nye teknologier og forsøk på å utforske verdensrommet.


Spillerne utforsker nærliggende planeter og deres måner ved å sende ut sonder fra jorden og utnytte planetenes stadig skiftende posisjon. Du kan velge om du vil lande på planetens overflate for å samle inn verdifulle prøver, eller om du vil bli i bane rundt planeten for å gjøre en større undersøkelse. Ved å bruke teleskopene dine til å se inn i fjerne stjernesystemer kan du i tillegg oppdage spor av fremmede signaler eller uoppdagede eksoplaneter og samle inn lovende data som du kan undersøke og studere hjemme.


Hjemme på jorden kan du investere i å oppgradere utstyret ditt slik at du kan analysere innkommende data mer effektivt, øke teleskopets signalkapasitet eller øke tilgangen på ressurser - alt for å utvide omfanget av søket som kan føre til oppdagelsen av utenomjordiske livsformer.


Du kan også benytte deg av over 200 kort som kan hjelpe deg med å fokusere forskningen din i en bestemt retning og gi deg ekstra bonuser og belønninger. Hvert kort har unike effekter og illustrasjoner og viser virkelige teknologier, prosjekter og oppdagelser (som ISS, Large Hadron Collider, Perseverance-roveren, Voyager-sonden og mange flere).


Å finne spor etter utenomjordisk liv er bare et spørsmål om tid - bruk ressursene du har til rådighet strategisk, og du kan ende opp med å bli den som gir det største vitenskapelige bidraget til å øke vår forståelse av utenomjordisk liv i galaksen vår.


SETI: Search for Extraterrestrial Intelligence er en hyllest til utforskningen av verdensrommet og planetene, astronomien, den pågående jakten på tegn på liv i verdensrommet og forsøkene på å forstå livets natur i universet.


Antall spillere: 1-4
Alder: 13+
Spilletid: 40-160 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser