Ironwood Brettspill Ironwood Brettspill Ironwood Brettspill Ironwood Brettspill Ironwood Brettspill Ironwood Brettspill

Ironwood Brettspill

Varenr: 161241
839,-
Forventet til lager 31.12.2024
-+
Forventet til lager 31.12.2024

Ironwood er et lettspilt, asymmetrisk, kortdrevet taktikkspill for 1-2 spillere. Hver runde veksler du og motstanderen din på å spille totalt tre av de fraksjonsspesifikke kortene dine for å oppnå handlingseffektene deres. Disse effektene inkluderer posisjonering av krigsbandene dine, initiering av kamp, utvinning av krystaller, tildeling av midlertidige passive effekter og mye mer. Når det blir kamp, bruker du i stedet de samme kortene for deres kampverdier, i et samtidig forsøk på å oppnå kampbonuser, påføre og avverge tap og øke dominansverdien til krigsbandene dine for å vinne kampen.


De to fraksjonene er fullstendig asymmetriske når det gjelder spillestil, kortstokker og seiersbetingelser - til og med når det gjelder hvilke deler av kartet de har tilgang til.


Som kommandant for Ironclad er ditt primære mål å legge grunnlaget for smiene dine i de ytre fjellene, og når du har samlet nok krystaller, kan du bygge smier på fundamentet. Som høvding for Woodwalkers er oppdraget ditt å finne ditt folks eldgamle totemer ved hjelp av visjonskort, rydde veien til dem ved å beseire Ironclad-krigere, og til slutt sikre dem i de ytre skogene, utenfor Ironclads' rekkevidde. Når du har hentet det tredje totemet som høvding, eller bygget den tredje smia som kommandant, vinner du umiddelbart spillet.


Ironwood har også en solomodus med lite vedlikehold mot Ironclad eller Woodwalkers. Selv om begge solomotstanderne fungerer etter de samme hovedprinsippene, har hver av dem fraksjonens unike aspekter og funksjoner.


Antall spillere: 1-2
Alder: 12+
Spilletid: 30-60 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser