Apex Legends The Board Game Brettspill Apex Legends The Board Game Brettspill Apex Legends The Board Game Brettspill Apex Legends The Board Game Brettspill

Apex Legends The Board Game Brettspill

Varenr: 158321
1 739,-
Forventet til lager 31.12.2024
-+
Forventet til lager 31.12.2024

Apex Legends: The Board Game er et svært konkurransepreget, intenst taktisk lag mot lag-miniatyrspill for 2-6 spillere. Hver gjennomspilling tar ca. 60-90 minutter, avhengig av antall spillere og valgte spillfunksjoner. Spillet bruker en original motor og et innovativt rammeverk, og fanger på en autentisk måte stemmen og fantasien til videospillet Apex Legends, og gir liv til innsatsen, spenningen og drapene i Battle Royale-opplevelsen.


Kjerneopplevelsen finner sted på Kings Canyon-kartet, og fokuserer på den siste sonen, der den ultimate konfrontasjonen utspiller seg. Hver spiller inntar rollen som en unik legende. Spillerne aktiveres lag for lag, og prøver å utmanøvrere fiendene i kampens hete og gjenskape de uforutsigbare, uforglemmelige øyeblikkene som er kjent fra kildespillet - sikre nøkkelposisjoner på kartet, snappe verdifullt bytte sekunder før en motstander, eller dykke bak dekning eller beskytte en lagkamerat akkurat i tide til å redde dem fra glemselen...


Når legenden er aktivert, kan den utføre grunnleggende handlinger som Move, Interact, Use og Attack. I tillegg kan spillerne bruke legendens unike evner (både kamporienterte og nyttebaserte) og en kortstokk med legendespesifikke Feat-kort for å få overtaket. Nøkkelen til seier ligger i å skape et godt sammensatt lag der legendene utfyller hverandre på slagmarken og bruker alle tilgjengelige strategiske alternativer.


Etter at et lags aktivering er fullført, er spillet langt fra over! På motstanderens tur kan legendene reagere på fiendens handlinger med Instant- og Reaction-kort. Reaksjoner gjør det mulig for en spiller å reagere når enten han eller lagkameratene blir angrepet, søke dekning, gjenvinne skjoldet sitt eller hjelpe en alliert. Når betingelsene på et Øyeblikkelig-kort er oppfylt, kan spilleren aktivere det som en smart måte å forpurre motstanderens neste trekk på.


Hvert valg, hvert trekk og hver ammunisjon er viktig!


Antall spillere: 2-6
Alder: 14+
Spilletid: 60-90 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
839,-
Ventes inn 31.12.2024
979,-
Ventes inn 31.12.2024
2 499,-
Ventes inn 31.12.2024
1 099,-
Ventes inn 31.01.2025
1 099,-
Ventes inn 30.11.2024
Kundeanmeldelser