Unmatched Suns Origin Brettspill Unmatched Suns Origin Brettspill Unmatched Suns Origin Brettspill Unmatched Suns Origin Brettspill

Unmatched Suns Origin Brettspill

Varenr: 159998
403,-
Forventet til lager 07.05.2024
-+
Forventet til lager 07.05.2024

Umatched: Sun's Origin setter søkelyset på to helter fra Japans rike historie. Oda Nobunaga var daimyo av Oda-klanen, kjent for å forene det føydale Japan. Han er en mesterlig taktiker, noe som gjør æresvakten hans enda farligere (og tilfeldigvis er han også en kraftpakke i Tales To Amaze). Tomoe Gozen var en legendarisk onna-musha fra Minamoto-klanen. Hun slår hardt og raskt, og forfølger ubarmhjertig fienden sin over slagmarken.


Unmatched er et asymmetrisk miniatyrkampspill for to eller fire spillere. Hver helt er representert med en unik kortstokk som er designet for å fremkalle deres stil og legende. Taktisk bevegelse og kampoppløsning uten flaks skaper en unik spillopplevelse som belønner ekspertise, men akkurat når du har mestret et sett, kommer det nye helter som gir deg helt nye match-ups.


Kampene løses raskt ved å sammenligne angreps- og forsvarskort. Men hvert korts unike effekter og et enkelt, men dyptgående timing-system fører til interessante avgjørelser hver gang. Spillet har også en oppdatert versjon av siktlinjesystemet fra Tannhäuser for angrep på avstand og områdeeffekter.


Antall spillere: 2
Alder: 9+
Spilletid: 20-40 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (62 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser