RedGrass Glass Palette Studio XL

289 x 189mm

Varenr: 151077
299,-
-+
Forventet til lager 01.09.2022

RedGrass Glass Palette er den første olje- og tørrpaletten for miniatyrmaling, spesielt bygget for oljemaling, pigmenter, tykk akrylmaling og drybrush! RGG Glass Palette er den eneste gjenbrukbare tørrpaletten du noensinne vil trenge!

 

Oljemaling er i vinden som aldri før, og Glass Palette fra RedGrass er et must for deg som bruker denne typen maling når du maler miniatyrfigurene dine. Den er også fantastisk som tørrpalett for bruk med andre teknikker som dry brushing, pigmentblanding og mer. Størrelsen på Glass Palette er slik at den passer inni Everlasting Wet Palette Studio XL som holder malingen fersk lenger... og er lett å rengjøre!

 

  • Rengjør og bruk på nytt: Glass Palette's overflate er enkel å rengjøre. Tørket akrylmaling kan pelles bort, og tørket oljemaling fjernes med en oppløser. Paletten kan gjenbrukes gang på gang, en stor fordel for plast-tørrpalettene du bare kan benytte en gang!
  • Kompatibel med Everlasting Wet Palette Studio XL: Tilpass din verktøykasse til oppgaven som står foran deg. Bytt ut foam og membran med glasspalett når du skal male med olje, pigmenter eller andre "tørre" maleteknikker. Malingen holdes sikker og stabil over lang tid, og er klar til bruk neste gang du skal male.
  • Allsidige bruksområder: Designet for oljemaling, men også ideell som tørrpalett for pigmenter, tykke akrylmalinger og drybrush teknikker. Kan også brukes med gouache og alle malemedium hvis du skal male på lerrett.
  • Mestre oljemalingsteknikker: Svært uttynnet oljemaling gir en realistisk væreffekt. De er også effektive washes og filter for hudfarger og panel på større kjøretøy. Utynnet gir de miniatyrmalere en subtil men effektiv blanding av teknikker som NMM (Non Metallic Metal) og OSL (Object Source Lighting).

Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.