72393

Pathfinder 2nd Ed Gamemastery Guide

Second Edition RPG

Varenr: 143279
465,-
-+
Forventet til lager 31.12.2021

Pathfinder Gamemastery Guide til Pathfinder Second Edition er en 256-siders regelbok som hjelper deg til å bli en enda bedre Game Master! Her får du masse ny informasjon, verktøy og regelsystemer som du kan inkludere i ditt spill. Blant annet får du smarte tips til å designe dine egne eventyr, lage byer, og skape levende karakterer, samt regler for dramatiske jakter, spennende turneringer og dødelige dueller. Boken inkluderer også mer enn 40 sider med eksempler på NPC'er, fra enkle byvakter til onde kultmedlemmer, slik at du får en enklere jobb som GM!

 

Pathfinder Gamemastery Guide inkluderer:

  • Regler, tips og retningslinjer for å bygge eventyr, kampanjer og skurker og skatter å fylle dem med, fra bosettinger til nasjoner og andre universer!
  • Kreative varianter til regler for å tilpasse spillet din stil, inkludert varianter for bonuser, feats og progressjon for magiske gjenstander, multiclassing og mer!
  • Alle nyper nye og varierte magiske gjenstander, inkludert intelligente gjenstander, forbannede gjenstander, artifakter, små personligheter du kan tilføre dem, og en helt ny type gjenstand kalt Relic som følger nivået på din karakter!
  • En katalog med undersystemer for å håndtere unike situasjoner, fra spennende jakter til å utforske mysterier og kamp med kjøretøy og detaljerte dueller og sandkasse-aktig utforskning og mer! I tillegg til et universalt seierspoeng-system for å hjelpe deg med å designe dine egne undersystemer!
  • Mer enn 60 nye NPC'er til bruk i ditt spill, designet for å kunne brukes i alle Pathfinder-kampanjer!

 

Antall sider: 256
Omslag: Hardback
Språk: Engelsk


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør