Pathfinder RPG Monster Core Second Edition

Pathfinder RPG Monster Core

Second Edition

Varenr: 158312
639,-
Forventet til lager 03.05.2024
-+
Forventet til lager 03.05.2024

Helter defineres av sine fiender - fra skranglende skjeletter til skremmende drager, etterlater hver fiende et avtrykk på deres voksende legende. Gjør legendene dine minneverdige med fiender fra den nye Pathfinder Monster Core-regelboken for Pathfinder Second Edition! Denne 376-siders innbundne boken er fullpakket med et bredt utvalg av monstre som er nyttige for alle Pathfinder-kampanjer og gir spillederen rikelig med trusler å kaste mot eventyrerne, uansett erfaringsnivå. Den overdådig illustrerte boken inkluderer også retningslinjer for å lese monsteroppføringer og justere eksisterende monstre for å tilpasse historien din! Dette er den definitive ressursen for monstre i Pathfinder Second Edition!


Pathfinder Monster Core er den tredje kjerneboken for den fullstendig remastrede Pathfinder Second Edition RPG! Disse reglene er kompatible med tidligere Pathfinder Second Edition-regelbøker, og inkorporerer omfattende rettelser og oppdateringer samt noen av de beste tilleggene fra senere bøker i nye, lettere tilgjengelige bind med ny presentasjon inspirert av års erfaringer fra spillere. Sammen med Player Core, GM Core og Player Core 2 gir disse bøkene et nytt grunnlag for fremtiden for bordspill!


Pathfinder Monster Core inkluderer:

  • Over 400 individuelle monsterbeskrivelser, inkludert alt fra vanlige dyr som ulver og bjørner, til skremmende overnaturlige fiender som runegiganten eller den skremmende dødning.
  • Åtte helt nye drager for å utfordre spillerne dine, inkludert den maktglade formuedragen, den uovervinnelige adamantindraken, den rampete mirasoldragen, den ondskapsfulle djeveldragen og mer!
  • Klassiske monstre hentet fra mytologi, som minotauren og medusa, samt skapninger hentet fra legendene i Lost Omens-universet, inkludert favoritter som den ondsinnede syndsspruten og uforutsigbare proteaner.
  • Enkle maler som lar deg tilpasse et monster, slik at det blir sterkere eller svakere med bare noen få enkle justeringer.
  • Retningslinjer for lesing og bruk av monsterstatistikker, slik at du får mest mulig ut av en skapning både i og utenfor kamp.
  • Lister over skapninger sortert etter både type og nivå, noe som gjør det enkelt å finne monsteret du trenger når du trenger det.
  • Fullstendig integrerte rettelser fra de første 4 årene av Pathfinder Second Edition, inkludert nye balansejusteringer for å sikre at hvert vesen presenterer en spennende utfordring som passer for nivået!
  • Hundrevis av vakre fargeillustrasjoner av skapninger!
  • Publisert under den nye Open RPG Creative (ORC)-lisensen, som gir spillere og spilledere enda mer frihet til å lage egne kreasjoner basert på Pathfinder Second Edition.

Les merSkjul
Vi anbefaler også
628,-
Ventes inn 16.05.2024
628,-
Ventes inn 16.05.2024
548,-
Ventes inn 30.06.2024
Kundeanmeldelser