Pathfinder RPG GM Core Pocket Edition Second Edition

Pathfinder RPG GM Core Pocket Edition

Second Edition

Varenr: 156889
331,-
Forventet til lager 03.05.2024
-+
Forventet til lager 03.05.2024

Frigi fantasien din og skap verdener og historier uten grenser med den nye Pathfinder GM Core for Pathfinder Second Edition! Denne omfattende 336-siders hardcover regelboken gir spillmestere alt de trenger for å skape spennende eventyr, fra korte fangehullsdykk til komplekse episke fortellinger som strekker seg over år. Innenfor disse sidene vil du finne klare retningslinjer for å skape nye farer og monstre, verktøy for å designe utfordrende og balanserte konfrontasjoner, og regler for å belønne karakterene for de ondsinnede utfordringene du legger foran dem! Pathfinder GM Core inneholder også en drageskatt med magiske gjenstander og skatter som vil friste og belønne spillerne dine, fra enkle helbredende eliksirer til magiske våpen og rustninger og legendariske artefakter, inkludert dusinvis av helt nye gjenstander!

 

Pocketutgaven presenterer det samme innholdet som standardutgaven, men i en mindre størrelse med mykt omslag til en lavere pris og bedre bærbarhet.

 

Pathfinder GM Core er den andre kjerneregelboken for det fullstendig oppgraderte Pathfinder Second Edition RPG! Disse reglene er kompatible med tidligere Pathfinder Second Edition regelbøker og inkorporerer omfattende errata og regeloppdateringer og noen av de beste tilleggene fra senere bøker i nye, enklere tilgjengelige utgaver med ny presentasjon inspirert av års erfaring og tilbakemeldinger fra spillere. Sammen med Player Core, Monster Core og Player Core 2 gir disse bøkene en ny grunnmur for fremtiden for bordrollespill!


Pathfinder GM Core inneholder:

  • Reglene som trengs for å lede et Pathfinder-spill, inkludert retningslinjer for å skape utfordrende konfrontasjoner, avgjøre suksess og gi belønninger.
  • Råd som vil gjøre deg til en fantastisk spillmester, samt verktøy for å sikre at du og alle andre ved bordet ditt har en trygg og hyggelig opplevelse.
  • Retningslinjer for å hjelpe deg å skape ditt eget innhold, fra kampanjer og eventyr til farer og monstre.
  • Regelundergrupper for å håndtere en rekke spill-situasjoner, inkludert regler for forfølgelser, dueller, forskning, infiltrering og mer!
  • En guide til Lost Omens-verdenen, med et blikk på flere viktige regioner, en undersøkelse av folket og kulturene i verden og en glimt inn i det som ligger bak sløret til universet!
  • Fullstendig integrert errata fra de første 4 årene av Pathfinder Second Edition, inkludert forbedringer til stavene og talismanene og helt nye topper av magiske gjenstander!
  • Publisert under den nye Open RPG Creative (ORC) lisensen, som gir spillere og spillmestere enda mer frihet til å skape egne kreasjoner basert på Pathfinder Second Edition.

 

Antall sider: 336
Omslag: Softcover
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
628,-
Ventes inn 16.05.2024
548,-
Ventes inn 30.06.2024
898,-
Antall på lager: 2
Kundeanmeldelser