56215 56215 56215

Above and Below Brettspill

Varenr: 127358
498,-
-+
Forventet til lager 30.06.2022

I Above and Below Brettspill har landsbyen din blitt ødelagt av barbarer. Du hadde knapt tid til å få med deg barnet ditt og favoritt-fiskestangen før de startet med brenningen og plyndringen. Du har vandret gjennom en glovarm ørken, frosne fjelltopper, padlet på en tømmerstokk over havet og sparket haiene når de kom for nær. Og nå har du omsider funnet ditt nye hjem! Men du har ikke mer enn bygget din første stråhytte før du oppdager et stort gruvenettverk under jorda, fylt med skinnende skatter, sjeldne ressurser og ufortalte eventyr. Du begynner umiddelbart å organisere ekspedisjoner og bygge hus både under og over bakken.

 

Above and Below Brettspill lar deg og opptil tre venner konkurrere om å bygge den beste landsbyen over og under jorda. I spillet sender du innbyggere for å utføre oppgaver som å utforske gruven, høste ressurser og bygge hus. Hver innbygger har unike egenskaper og du må velge hvordan du best bruker dem. 

 

Antall spillere: 2-4
Alder: 13+
Spilletid: 90-120 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 94 kort, så du trenger 2 pakker til alle kortene.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Katharina 05.09.2021 Veldig kjekt spill! Har spilt en del ganger med familie. Påregn litt tid til å bli kjent med spilloppsett og regler, men etter en runde går alt såpeglatt. Encounters er hovedkilden til underholdning i spillet. Selv etter 10 gjennomførte spill, har vi ikke opplevd halvparten av alle encounters.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.