Sleeping Gods Distant Skies Brettspill

Sleeping Gods Distant Skies Brettspill

Varenr: 156834
1 158,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

Bli med på en spennende reise til San Francisco i 1937, der du og vennene dine vil oppleve et robust landskap fylt med mystiske skapninger, intriger og farer. Utforsk et omfattende landskap, møt levende karakterer og opplev en engasjerende historie i Sleeping Gods: Distant Skies, en frittstående oppfølger til Sleeping Gods. Interaktive valg, dypere nivåer av interaksjon og et friskt kampsystem vil holde deg begeistret. Gjør deg klar til å konkurrere om seier i dette unike og spennende eventyret!


San Francisco, 1937: Ditt lastefly flyr gjennom en portal på himmelen og transporterer deg til et robust landskap fylt med bisarre skapninger, intrigerende guder og utallige farer. Men klarer du å finne veien tilbake før portalen lukkes?


Sleeping Gods: Distant Skies er en frittstående oppfølger satt i Sleeping Gods-universet. Som i det originale spillet, trekker du og vennene dine gjennom et omfattende landskap mens du leser forgreinede historier og møter livlige karakterer, men i dette spillet interagerer du på et dypere nivå med atlasen – camper, utforsker, overvinner hindringer og søker etter tapt kunnskap. Det nye handlingsystemet gir deg enda større kontroll mens du reiser og utforsker.


I tillegg til utforsknings- og oppdragsystemet fra det originale spillet, inneholder Sleeping Gods: Distant Skies en frisk vri på kampsystemet. Spillerne bygger nå et kamppakke som de trekker varierte kort fra for å spille, noe som gjør hver kampmøte til et nytt og dynamisk puslespill.


Selv om Sleeping Gods: Distant Skies bygger videre på elementer fra det første spillet, trenger du ikke å ha spilt Sleeping Gods for å nyte denne oppfølgeren. Spillet inneholder nye karakterer og historier som forklarer begreper fra det opprinnelige spillet når du opplever dem.


Vend tilbake til verdenen til Sleeping Gods og opplev en spennende historie som avhenger av dine valg i en virkelig åpen verden-opplevelse!


Antall spillere: 1-4
Alder: 13+
Spilletid: 60-600 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (432 kort), her (84 kort) og her (78 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser