Fantasy World RPG Core Rules

Fantasy World RPG Core Rules

Varenr: 156391
489,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Fantasy World er et spennende rollespill med narrativ handling, eventyr og utforskning satt til en fantastisk verden. Designet for tre til fem deltakere, tilbyr det en oppslukende opplevelse som krever både strategi og fantasi. Spillet involverer én deltaker som spiller rollen som verden, mens alle andre tar på seg rollen som spillere.


Fantasy World er basert på det populære Powered by the Apocalypse-systemet og forbedrer det med nye regler og prosedyrer: nå er alt klart, enkelt, utvetydig, tilgjengelig og praktisk.


Spillet fokuserer på dramatiske fantasyeventyr, der karakterenes personlige konflikter driver historien fremover med nye helter. Spillet legger vekt på konsekvensene av protagonistenes handlinger, vanskelige valg og personlige ofringer som driver spillerne gjennom deres eventyr. Magi er virkelig, guder er tause, byer er sjeldne og reisen er farlig. Vanlige trekk i spillet inkluderer handlingstrekk, informasjonstrekk, voldstrekk, eventyrstrekk og spesialtrekk. Spillet har også spillbare fellesskap som Shields, Knives, Hearts og Coins, samt spillbare klasser som Captain, Knight, Maker, Occultist og mange flere.


Antall sider: 320
Omslag: Hardcover
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser