Dorfromantik The Duel Brettspill Dorfromantik The Duel Brettspill

Dorfromantik The Duel Brettspill

Varenr: 160045
699,-
Forventet til lager 07.05.2024
-+
Forventet til lager 07.05.2024

Dorfromantik The Duel er designet for to spillere eller to lag som skal konkurrere mot hverandre, og vil enkelt støtte opptil fire spillere når du bruker to eksemplarer.


Etter den store suksessen med Dorfromantik The Board Game, er det andre besøket i Dorfromantik-verdenen ikke preget av samarbeid, men oppfordrer i stedet til vennskapelig konkurranse. Dorfromantik The Duel opprettholder kjernemekanismene til Spiel des Jahres 2023-vinneren, men deler spilleområdet i to. I løpet av spillet skal spillerne bygge to separate landskap ved hjelp av to identiske kopier av hver brikke etter hvert som den avdekkes. Ved spillets slutt vil det ha blitt skapt to vakre landskap som vil være forskjellige avhengig av hvordan hver spiller (eller lag) tilnærmet seg den strategiske utfordringen.


To nye oppgavetyper er introdusert: Dobbeltoppgaver og Wraparound-oppgaver, som hver for seg gir spennende nye måter å bygge og score landskapet på. I tillegg kommer to nye moduler som utvider spillernes valgmuligheter ytterligere med oppgavekort og interessepunkter. Disse kan spilles uavhengig av hverandre eller kombineres for større utfordringer, mer variasjon og økt interaksjon.


Alle som elsker Dorfromantik The Board Game, vil finne utvidelseskomponenter til det spillet i form av 7 oppgavebrikker og matchende markører, 4 prestasjonskort og spesialbrikker, samt en fotograf og kameramarkører.


Antall spillere: 2
Alder: 8+
Spilletid: 30-45 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser