Resist Brettspill Second Edition Resist Brettspill Second Edition Resist Brettspill Second Edition Resist Brettspill Second Edition Resist Brettspill Second Edition

Resist Brettspill

Second Edition

Varenr: 158050
419,-
Forventet til lager 03.05.2024
-+
Forventet til lager 03.05.2024

Spania, 1936: General Franco og hans tropper rykker frem gjennom Spanias territorier, og legger veien åpen for en lang periode med borgerkrig og undertrykkelse. Etter den spanske borgerkrigen fortsatte en gruppe lojale til republikken den væpnede kampen, dannet motstandsgrupper bedre kjent som "Maquis". Skjult i fjellene risikerte disse mennene og kvinnene livet for å forsvare demokratiets og frihetens idealer.


De kjempet mot dem; Hæren til Franco, Guardia Civil og den væpnede politiet, men Maquis perfeksjonerte sin geriljakrigføring i Frankrike under den andre verdenskrig og var fast bestemt på å ta tilbake sitt hjemland. I hodene til hver Maquis gjallet ekkoet av ønsket til mange landsmenn: Resist!


Resist! er et raskt kortspill for én spiller der du påtar deg rollen som den spanske Maquis og kjemper mot det franquistiske regimet. Over en serie runder påtar du deg stadig vanskeligere oppdrag, og å fullføre oppdrag gir deg poengene du trenger for å vinne. Å mislykkes i å overvinne oppdrag og fiender kan føre til nederlag. Ved slutten av hver runde må du velge om du vil avslutte motstanden eller ta sjansen og påta deg et annet oppdrag.


Ved starten av spillet samler du et lag på tolv Maquis, som er representert av et kortstokk. Kjernen i spillet er spenningen mellom å holde Maquisene dine skjult for Franco eller avsløre dem for å låse opp deres fulle potensiale. Dessverre blir avslørte Maquis fjernet fra kortstokken din, og du vil mest sannsynlig ikke kunne bruke dem for resten av spillet. Selv om Resist! har noen mindre elementer av kortbygging, er det først og fremst et "kort-destruksjonsspill" der du må administrere kortstokken din, balansere beslutningen om å bekjempe umiddelbar trussel med å prøve å gå videre til neste oppdrag.


Antall spillere: 1
Alder: 10+
Spilletid: 20-40 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (41 kort) og her (50 kort).


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser