The Hunt Brettspill The Hunt Brettspill

The Hunt Brettspill

Varenr: 158048
689,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

September 1939: Kommandøren for Admiral Graf Spee mottar ordren om å senke så mange britiske fraktskip som mulig i Sør-Atlanteren. Målet er å avskjære skipene som krysser Atlanterhavet og hindre forsyninger fra å nå Storbritannia og andre destinasjoner.


Planen ser ut til å fungere de første månedene. På få uker senker Admiral Graf Spee ni fraktskip og sender nesten 50 000 bruttoregistertonn til havets bunn. Det enorme tapet setter press på hærens kommando i London Whitehall. For å beskytte sine frakteskip på best mulig måte, hadde Admiralty ingen annen mulighet enn å forsterke den engelske flåten i Sør-Atlanteren ved å sende tre kryssere i det som er kjent som "Slaget ved elven Plate".


The Hunt er en asymmetrisk duell der en spiller påtar seg ledelsen for den britiske Royal Navy, mens den andre spilleren representerer den tyske Kriegsmarine. Hver spiller har sin egen kortstokk. For at den tyske siden skal vinne, må den forbli skjult for de britiske styrkene mens de senker fem lasteskip. Den britiske spilleren må jakte på og kjempe mot Admiral Graf Spee i et endelig sjøslag, der den siden som ender opp med mindre skade, vinner.


Vil Royal Navy kunne dra nytte av sitt numeriske overtak, eller vil Kriegsmarine være de som med sin list og raffinerte strategi klarer å styrte sin rival?


Antall spillere: 2
Alder: 14+
Spilletid: 20-45 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser