Witchcraft Brettspill Witchcraft Brettspill Witchcraft Brettspill Witchcraft Brettspill Witchcraft Brettspill Witchcraft Brettspill Witchcraft Brettspill

Witchcraft Brettspill

Varenr: 158049
429,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024

Klokken slår midnatt i gatene i Wildegrens mens landsbyboerne stenger vinduene mot mørket. Noe beveger seg gjennom natten – i skogen, gjennom markene, over det gamle slagfeltet. Den isolerte landsbyen er i fare. Avlingene mislykkes, dyrene dør, og landsbyboerne forsvinner. Byens folk er redde. Noen av kvinnene kjemper tilbake, men landsbyboerne mistenker at disse kvinnene kan ha en pakt med djevelen selv. Fra bak den gamle skolen krysser en skygge til byens brønn. Et svakt lys avslører to hekser som nikker til hverandre, slukker lampen og beveger seg mot de mørke skogene.


Witchraft! er et raskt og kortdrevet solospill der du leder en heksecoven i en fantasiverden der magi er ekte – og monstrene også. Byggende på den skjulte/avslørte mekanismen til Resist! vil du bestemme når du skal bruke magi for å overvinne utfordringene du står overfor – avsløre deg selv for landsbyboerne og bli fengslet for heksekunst. Mens du fullfører oppdrag og beseirer fiender, vil du prøve å bevise for landsbyboerne at magi ikke er ondskap, og overbevise en jury om at du beskytter landsbyen. Tre jurymedlemmer vil avgjøre skjebnen din, og deres overbevisning er sterk. Kan du overbevise dem? Eller vil ondskapen overvinne deg og landsbyen?


I begynnelsen av spillet samler du en heksecoven fra familier av kvinner representert av en kortstokk. Å velge flere hekser fra en familie gjør den familien kraftigere. Hver familie fokuserer på forskjellige oppgaver i spillet – avsløre utfordringer, øke angrepskraften, avdekke jurymedlemmenes overbevisning eller fange hjelpere for å hjelpe deg i kampen din. Kampen er ekte, og hver av de åtte jurymedlemmene står overfor en annen skurk. Er det Den Hodeløse Rytter, Baba Jaga, Skrekkrok, eller en annen fælning? Ved oppsett velger du tre jurymedlemmer, deres oppdrag og deres unike utfordringer – noe som gir 56 mulige kombinasjoner med stor variasjon i typer utfordringer og monstre du vil møte. Hvis du mislykkes med to oppdrag eller mister fem landsbyboere, taper du spillet. Selv om du beseirer oppdragene, står du fortsatt overfor rettssaken, og du er bare sikker på skjebnen din når du avslører jurymedlemmenes overbevisning og ser om du har gjort nok for å overbevise dem.


Antall spillere: 1
Alder: 10+
Spilletid: 20-40 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (12 kort), her (69 kort) og her (66 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser