Earthborne Rangers Brettspill Core Set

Earthborne Rangers Brettspill

Core Set

Varenr: 155741
1 429,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024

Earthborne Rangers er et tilpasningsdyktig, samarbeidende kortspill som foregår i villmarken i en fjern fremtid. Du tar på deg rollen som en Ranger, en beskytter av fjelldalen du kaller hjemme: en stor villmark som er omformet av monumentale bragder innen vitenskap og teknologi, utviklet for å redde jorden fra ødeleggelse for lenge siden.


Du begynner ved å bygge en kortstokk som gjenspeiler din Rangers interesser, personlige historie og personlighet. Deretter, når du utforsker den åpne verdenen og din historie tar form, utvider du kortstokken din med forbedret utstyr, raffinerte ferdigheter og minnene fra din reise.


Historien til Earthborne Rangers presenteres som en greinende narrativ kampanje bestående av en hovedhistorie og en mengde sidehistorier. I den kan du velge å følge den kritiske stien eller å slå ut på egen hånd for å oppdage dalens mange engasjerende karakterer, mystiske ruiner og vesener både kjente og fremmede.


Hver spilløkt representerer en dag i dalen, og du vil plukke opp der du hvilte natten før på kartet. Målet ditt er å enten fullføre en av de tilgjengelige oppdragene dine eller å utforske den åpne verdenen. Økten avsluttes når du enten blir tvunget til å hvile (enten gjennom tretthet eller skade), eller du velger å hvile for natten.


En individuell spilløkt spilles i runder, og disse rundene består av trekk. På din tur utfører du en handling: enten spiller et kort fra hånden din, eller velger en handling fra et kort på bordet. Hver handling lar deg interagere tematisk og fortellende med verden, og hver gang du tar en handling, kommer verden til liv rundt deg. Predatorene jakter på byttet sitt, regnet strømmer ned fra himmelen, steiner ruller ned fra fjellet for å blokkere veien din, og mye mer.


Antall spillere: 1-4
Alder: 12+
Spilletid: 60-240 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
758,-
Antall på lager: 1
1 998,-
Ventes inn 30.06.2024
2 998,-
Ventes inn 30.04.2024
429,-
Ventes inn 30.06.2024
758,-
Ventes inn 30.09.2024
Kundeanmeldelser