Dark Souls Board Game The Sunless City Core Set Dark Souls Board Game The Sunless City Core Set

Dark Souls Board Game The Sunless City

Core Set

Varenr: 158281
1 348,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

The Sunless City var juvelen i Lordran, hvor hellige spir og legioner av riddere badet i evig gyldent lys. En illusjon skjuler bedraget til en tom trone, og blindner de ensomme åndene for sannheten om sin forlatte by og deres dystre eksistens i askene av et dødt kongerike. Innenfor disse ruinene vil en samarbeidsreise av overlevelse og heltemot utfolde seg... for de som er forberedt på å dø.


I Dark Souls: The Board Game - The Sunless City Core Set kan du bli Heralden, Pyromanceren eller Krigeren mens du navigerer gjennom de hjemsøkte ruinene i The Sunless City. Din ultimate utfordring? En brutal kamp mot den fryktinngytende Dragon Slayer Ornstein og den fryktinngytende Executioner Smough.


Men suksess i dette farlige riket avhenger av ett vitalt element: samarbeid. Samarbeid med dine med-Unkindled mens du drar inn i steder som en gang ble badet i gulllys, nå tapt i skyggene. Fiendene dine er farlige, og deres angrepsmønstre og svakheter venter på å bli avdekket.


Men døden er ikke slutten - men prisen for fiasko er høy. Skulle en av karakterene dine møte sin skjebne, fortsetter spillet, men til en høy pris. Hele gruppen må vende tilbake til bålet, hver kamp blir tilbakestilt, og oddsene blir stadig mer utfordrende.


Antall spillere: 1-3
Alder: 14+
Spilletid: 90-120 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser