Decktective You Cant Cheat Death Escape Room Kortspill Decktective You Cant Cheat Death Escape Room Kortspill
(1)

Decktective You Cant Cheat Death

Escape Room Kortspill

Varenr: 153566
209,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024
(1)

Decktective: You Can't Cheat Death er et samarbeids-etterforskningsspill, med et etterforskningsområde i 3D. Spillerne får i oppdrag å løse en mystisk sak. De må spille ut kort for å dele informasjon, kvitte seg med kort de tror vil lede dem på villspor, og diskutere sporene de finner med de andre spillerne, lage hypoteser og resonnere seg frem til løsningen! På slutten av spillet må spillerne svare på en rekke spørsmål: Hvert korrekte svar gir et poeng. Jo flere poeng, jo bedre utfall!


Las Vegas, 1950. Domein Casino arrangerer et hemmelig pokerspill mellom de tre mafiabossene i byen og ordføreren. Når du ankommer blir du overrasket, for alle ved bordet er døde! Hvem drepte hvem, og hva skjedde? Samle fakta gjennom dokumenter, spor, lydspor og mer. Kombiner dem på finurlige måter for å finne plausible teorier!


Antall spillere: 1-6
Alder: 12+
Spilletid: 60 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Decktective You Cant Cheat DeathEscape Room KortspillLiker at de prøver og det funker... men... ble litt tørt og ikke helt store spenningen løse akkurat dette. Ikke noe galt med hvordan det spilles men falt ikke personlig like godt for akkurat dette i serien. Liker hvordan så kompakt lett å ta med seg spill har kommet og prøver kreativt.