Exploding Kittens Barking Kittens Exp Utvidelse til Exploding Kittens Exploding Kittens Barking Kittens Exp Utvidelse til Exploding Kittens Exploding Kittens Barking Kittens Exp Utvidelse til Exploding Kittens Exploding Kittens Barking Kittens Exp Utvidelse til Exploding Kittens
(2)

Exploding Kittens Barking Kittens Exp

Utvidelse til Exploding Kittens

Varenr: 144690
213,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024
(2)

Barking Kittens er den tredje utvidelsen/expansion til Exploding Kittens! Utvidelsen inneholder 20 nye kort til spillet, og nye regler som bringer nytt liv til hovedspillet, med et nytt nivå med strategi og humor.

 

NB! Baksiden av kortene har forskjellig design fra de nyere utgavene av hovedspillet, samt en liten fargenyanse forskjell fra det engelske hovedspillet, så du bør bruke kortbeskyttere på alle kortene for å skjule baksiden.

 

Blant annet inkluderer utvidelsen et par Barking Kittens kort som lar spillerne kombinere sin hånd til den eneste fordel og den andres ulempe. Inkluderer også et hodeplagg som lar deg holde et hemmelig kort på hodet som ingen kan se før du bestemmer deg for å slippe det løs i trekkbunken.

 

Antall spillere: 2-5
Alder: 30+ ;-)
Spilletid: 15 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Utvidelsen har 20 kort.


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)