69231

RPG Dice Tray Foldbart (34x30cm) Blå

Sammenleggbart terningbrett i lær

Varenr: 140132
199,-
-+
Antall på lager: 5

Terningbrett i PU-lær som beskytter spilloverflaten din og kontrollerer terningkastene dine i samme slengen! Dice Tray i god kvalitet som kan pakkes flatt for enklere oppbevaring og transport til spillkvelder. Et must for alle brettspill-entusiaster og rollespillere!

 

Kasteflate 21 cm, vegg 5 cm

(Størrelse brettet ut: 34 x 30 cm.)


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(4)

Sunny 02.09.2019 Veldig praktisk å ha med seg! Bruk: Terningene ruller helt perfekt og det er god plass til å kaste flere terninger. Sette opp: ettersom denne har aldri blitt brukt før når du pakker den ut så er den litt vanskelig å sette sammen første gangen. Etter et par ganger med bruk så er dette null problem. Dette ville gitt denne 1 terning mindre men ettersom dette problemet løste seg etter bruk så får den full pott. stjerne. Ellers så tåler den mye etter min erfaring. Denne har blitt kastet rundt, tygd på av mine unger....uten å bli ødelagt.
 
Upassende?

Werner 25.08.2019 Blåfargen er ikke helt som på bildet, uten at jeg greier sette fingeren på hva som er annerledes. Trykknappene kan være litt vanskelige å få sammen, spesielt første gang, og virker litt billige.
 
Upassende?

Frans Salamonsen 18.03.2019 Fin å ha med på reise.
 
Upassende?