69782

D&D Suppl. Arcana of the Ancients

Dungeons & Dragons Uoffisiell sourcebook

Varenr: 140683
599,-
-+
Forventet til lager 31.01.2021

Dungeons & Dragons Arcana of the Ancients er en uoffisiell sourcebook for D&D 5th Edition, basert på sci-fantasy settingen til Numenera, skrevet av designere som er svært erfarne med begge spillene.

 

Denne sourceboken gir GM'er muligheten til å bringe fantastisk, mystisk teknologi og merkelig science-fantasy elementer til sin tradisjonelle D&D kampanje. Boken er utviklet av Monte Cook Games, Bruce R. Cordell og Sean K. Reynolds, som alle har flere års erfaring med profesjonelt design for verdens beste rollespill. Denne boken kommer innbundet og gir deg alt du trenger for å legge til mange spennende elementer til ditt D&D spill.

 

  • Eventyr: Boken starter med et eventyr som du kan inkludere i din pågående kampanje, og introdusere konseptet med gamle sivilisasjoner, merkelig teknologi og nye underlige skapninger. Fra her utvides konseptet slik at du kan bruke det i alle tenkelige handlinger.
  • Teknologi: Hundrevis av nye gjenstander, både fantastiske gjenstander og "cyphers" (engangsbruk blandet med gammel tech) som spillerne kan oppdage og lære seg. Disse gjenstandene lar deg temme underlige energier, vrenge tid og rom, bygge permanente strukturer og mye mer! Til å begynne med vil det være vanskelig å finne ut hvordan du bruker dem, men det er også noe av det morsomme!
  • Skapninger: En rekke nye skapninger, alle med fantastisk artwork, er klar til bruk i din kampanje. Science-fantasy skapninger er underlige, med mystiske krefter som gir en unik utfordring og mulighet for dine spillere.
  • GM tips: Mange sider fylt med forslag og retningslinjer for å bruke konseptet i din eksisterende kampanje, eller bygge en helt ny kampanje med science-fantasy i bunn.
  • Spillervalg: Spillerne kan bruke alle science-fantasy aspektene selv, inkludert mutasjoner, cybernetics og mer.
  • Fantastisk artwork: Boken er illustrert av talentfulle tegnere som Kieran Yanner, Mirco Paganessi, Lie Setiawan, Federico Musetti og flere. Dette er viktig for å introdusere merkelige elementer til en velkjent sjanger på en måte som får både GM'er og spillere til å se for seg alt enklere.

Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.