Cthulhu Death May Die Brettspill

Varenr: 142245
1 239,-
-+
Forventet til lager 28.02.2021

Cthulhu Death May Die Brettspill er inspirert av HP Lovecrafts verk, og du og dine medspillere tar rollen som etterforskere i en alternativ versjon av 1920-tallet. I stedet for å forsøke å stanse Elder Gods' ankomst forsøker dere å mane frem de utenomjordiske skapningene slik at dere kan sette en stopper for dem en gang for alle.

 

Alle spillerne starter spillet som gale, og selv om det langsiktige målet er å skyte Cthulhu i ansiktet så vil du sannsynligvis feile med terningkastene dine i øpet av spillet, og galskapen din vil få deg til å gjøre noe fryktelig - eller kanskje fordelaktig. Det er vanskelig å si helt sikkert.

 

Spillet har flere episoder, alle med lik struktur - to akter (før og etter at dere har manet frem monsteret). Hvis noen av karakterene dør før monsteret har blitt manet frem så avsluttes spillet og dere har tapt; Så fort Elder Gods er på brettet, og minst en av dere er i live, så har dere sjansen til å vinne!

 

Antall spillere: 1-5
Alder: 14+
Spilletid: 90 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (du trenger 2 pakker til 76 kort) og her (du trenger 2 pakker til 90 kort).


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Terje Rønning 30.12.2019 Anbefales på det varmeste, for et spill! Et Rolls Royce i Lovecraft type spill. En musthave for alle brettspillentusiaster.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.