Pathfinder RPG Player Core 2 Second Edition

Pathfinder RPG Player Core 2

Second Edition

Varenr: 159777
583,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

For å overleve i en verden hjemsøkt av magi og ondskap kreves det mer enn et heldig terningkast. Pathfinder Player Core 2 utvider Pathfinder-spillernes valgmuligheter betraktelig, slik at de kan ta fatt på ethvert eventyr. Denne 320-siders innbundne regelboken remaster 8 klasser fra Pathfinder Second Edition, og gir deg alt du trenger for å skape et bredt utvalg av nye karakterer, klare til å innta verden. Den inneholder også mer enn 40 arketyper, utvidede forfedre og tonnevis av feats, magi og alkymistiske gjenstander for å gi et nesten endeløst utvalg av spennende alternativer for alle Pathfinder-karakterer! Den ideelle karakteralternativressursen for spillere som ønsker å gå utover Pathfinder Player Core.


Pathfinder Player Core 2 er den fjerde kjerneregelboken for det fullstendig remastrede Pathfinder Second Edition RPG! Disse reglene er kompatible med tidligere Pathfinder Second Edition-regelbøker, og inneholder omfattende errata og regeloppdateringer og noen av de beste tilleggene fra senere bøker i nye, lettere tilgjengelige bind med nye presentasjoner inspirert av mange års tilbakemeldinger fra spillere. Sammen med Player Core, GM Core og Monster Core danner disse bøkene et nytt grunnlag for fremtidens bordspill!


Pathfinder Player Core 2 inneholder:

  • Åtte fullt detaljerte klasser, inkludert alkymisten, barbaren, mesteren, etterforskeren, munken, oraklet, trollmannen og sverdkjempen, som hver inneholder flere karakterbaner, multiklassifiseringsalternativer og dusinvis av feats!
  • Utvidede forfedrealternativer inkluderer catfolk, gnoll, hobgoblin, kobold, øglefolk, rottefolk og tengu, i tillegg til tre allsidige arv - dhampir, duskwalker og en helt ny arv som debuterer i dette bindet!
  • Mer enn 40 arketyper, slik at du kan tilpasse historien og evnene til karakteren din ytterligere. Gjør helten din til en luftakrobat, en høyt ridende kavaler, en forrædersk pirat og mye mer!
  • Trylleformularer, alkymistiske gjenstander og magiske gjenstander for å avrunde de nye klassene og for å gi noen nye triks til klassene fra Pathfinder Player Core.
  • Fullt integrerte errata fra de første fire årene av Pathfinder Second Edition, inkludert en revidert alkymist, mester og orakel!
  • Publisert under den nye Open RPG Creative (ORC)-lisensen, som gir spillere og spilledere enda større frihet til å lage sine egne kreasjoner basert på Pathfinder Second Edition.

Les merSkjul
Vi anbefaler også
612,-
Ventes inn 04.10.2024
628,-
Ventes inn 04.10.2024
583,-
Ventes inn 04.10.2024
898,-
Antall på lager: 1
493,-
Ventes inn 31.12.2024
Kundeanmeldelser