Everdell Duo Brettspill

Everdell Duo Brettspill

Varenr: 161555
619,-
Forventet til lager 31.05.2025
-+
Forventet til lager 31.05.2025

I Everdell Duo konkurrerer du enten mot en enkelt motstander eller spiller sammen med en annen spiller for å tjene flest poeng. Dette gjør du ved å plassere ut arbeidere for å samle ressurser, og deretter bruker du disse ressursene til å spille ut kort med billedsiden opp foran deg, slik at du skaper din egen skogby.


Kortene kan spilles fra hånden din eller fra det åpne området på brettet som kalles engen. Det er imidlertid bare kort som berører sol- eller månebrikken som kan spilles fra engen, og spillerne flytter disse brikkene hver gang de utfører en tur. Derfor er det viktig å planlegge og time hvilke kort du spiller.


I hvert spill prøver du å oppnå ulike hendelser, og kravene til disse varierer fra spill til spill, noe som gjør at enkelte kort og kombinasjoner er viktigere å forfølge.


Spillet varer i fire sesonger, og deretter legger spillerne sammen poengene sine for å kåre vinneren. Hvis du spiller sammen med andre, kan du sjekke kravene for det kapittelet du spiller for å se om du har vunnet.


Antall spillere: 1-2
Alder: 10+
Spilletid: 30 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser