Unmatched Slings & Arrows Brettspill Unmatched Slings & Arrows Brettspill

Unmatched Slings & Arrows Brettspill

Varenr: 160030
628,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

Hele verden er en scene i Unmatched: Slings & Arrows, mens Globe Theatre er en slagmark. William Shakespeare tar opp kampen sammen med tre av sine vidunderlige karakterer: The Wayward Sisters, Hamlet og Titania. Shakespeares kortstokk, designet av Jonathan Guberman, var en av vinnerkortstokkene i en designkonkurranse i 2020, og den belønner spillerne for å fullføre replikker i jambisk pentameter. The Wayward Sisters, som Jason Hager kom på andreplass i konkurransen, er en kortstokk med flere helter som utfordrer deg til å gi liv til heksenes heksekunster ved hjelp av utspekulert koordinasjon.


Unmatched er et asymmetrisk miniatyrkampspill for to eller fire spillere. Hver helt er representert med en unik kortstokk som er designet for å fremkalle deres stil og legende. Taktisk bevegelse og kampoppløsning uten flaks skaper en unik spillopplevelse som belønner ekspertise, men akkurat når du har mestret et sett, kommer det nye helter som gir deg helt nye match-ups.


Kampene løses raskt ved å sammenligne angreps- og forsvarskort. Men hvert korts unike effekter og et enkelt, men dyptgående timing-system fører til interessante avgjørelser hver gang. Spillet har også en oppdatert versjon av siktlinjesystemet fra Tannhäuser for angrep på avstand og områdeeffekter.


Antall spillere: 2-4
Alder: 9+
Spilletid: 20-40 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (130 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser