Dice Throne Marvel X-Men Box 2

Dice Throne Marvel X-Men Box 2

Varenr: 159850
749,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

I Marvel Dice Throne: X-Men blir du en av Marvels ikoniske X-Men. Boks 2 inkluderer heltene Cyclops, Gambit, Rogue og Jean Grey!


Hver eneste Marvel Dice Throne-helt er omhyggelig designet og balansert for å gi deg en så tematisk opplevelse som mulig, slik at du virkelig kan leve deg inn i favorittheltene dine som aldri før. Med helt nye mekanismer og asymmetrisk design er dette noen av våre mest innovative og spennende helter hittil!


Marvel Dice Throne: X-Men er et nervepirrende og fartsfylt spill med dyktig kortspill og terningmanipulasjon som støtter flere spillmoduser, inkludert 1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2 eller fritt for alle.


Angrip motstanderne og aktiver evner ved å kaste heltens unike sett med fem terninger. Samle kamppoeng og bruk dem på kort med en lang rekke effekter, som permanente helteoppgraderinger, statuseffekter og direkte manipulering av terninger (dine egne, lagkameratens eller til og med motstanderens).


Alle heltene er kompatible med hele Dice Throne-økosystemet og har et luksuriøst og svært funksjonelt Battle Chest-oppbevaringssystem med et vakkert sett med spesialtilpassede terninger for hver helt!


Antall spillere: 1-4
Alder: 8+
Spilletid: 20-40 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser