Mindbug Beyond Evolution Kortspill Frittstående utvidelse til Mindbug Mindbug Beyond Evolution Kortspill Frittstående utvidelse til Mindbug

Mindbug Beyond Evolution Kortspill

Frittstående utvidelse til Mindbug

Varenr: 158508
349,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

I denne frittstående utvidelsen introduserer Mindbug: Beyond Evolution introduseres Evolve-effekten til visse kort, noe som gjør det mulig å spille gjennom en evolusjonslinje i tre trinn med skiftende skapningsevner. Denne utvidelsen kan spilles alene eller sammen med Mindbug: First Contact eller Mindbug: Beyond Eternity.


I Mindbug påkaller du hybridvesener og sender dem i kamp mot motstanderen din. Men vær forsiktig: Motstanderen kan bruke en av sine Mindbugs til å ta kontroll over den. Overlist motstanderen i en fascinerende taktisk duell der det å ha de beste kortene og spille dem på feil tidspunkt kan være livsfarlig for deg selv.


Mindbug kombinerer tilgjengeligheten og rettferdigheten til et enkelt kortspill med den strategiske dybden til et komplekst strategikortspill. Resultatet er et ferdighetsbasert duellkortspill som føles helt annerledes enn alle andre kortspill du har spilt før.


Antall spillere: 2
Alder: 8+
Spilletid: 15-25 minutter
Språk: Engelsk
Frittstående utvidelse, kan kombineres med andre Mindbug-spill.


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser