Star Wars IA Captain Terro Villain Pack Imperial Assault

Star Wars IA Captain Terro Villain Pack

Imperial Assault

Varenr: 129777
269,-
Forventet til lager 03.05.2024
-+
Forventet til lager 03.05.2024

Star Wars Imperial Captain Terro Villain Pack inneholder en plastfigur av Captain Terro, en hensynsløs stormtrooper på ryggen av en Dewback, og er ikke en person du vil undervurdere. Imperiets styrker på Tatooine har muligens ikke samme kontroll som Jabbas gangstere, men de kan være like farlige og voldelige - spesielt hvis autoriteten deres ikke respekteres. Flere Stormtroopers har adoptert Dewbacks som ridedyr og organisert en ridende divisjon under ledelse av den hensynsløse Captain Terro.

 

Heltene vil muligens komme i kontakt med Captain Terro selv, eller bare en Dewback Rider under hans ledelse, men begge vil være en farlig motstander. Dewback'en gir dem en uovertruffen mobilitet, og ved å angripe fra ryggen med en Shock Lancer eller Flamethrower kan en enkelt Stormtrooper forårsake mye skade. Med tre nye Agenda-kort som utfordrer spillerne til å stoppe et Stormtrooper-angrep mot Anchorhead, en ny skirmish-oppgradering, og nye Command-kort til skirmish-kamper er dette en Villain Pack som tilbyr et mektig nytt våpen til alle Imperiets kommandanter...

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (du trenger 1 pakke) og her (du trenger 1 pakke).
Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser