Star Wars IA Jabbas Realm Expansion Utvidelse til Star Wars Imperial Assault
(1)

Star Wars IA Jabbas Realm Expansion

Utvidelse til Star Wars Imperial Assault

Varenr: 129770
999,-
Forventet til lager 30.04.2024
-+
Forventet til lager 30.04.2024
(1)

Star Wars Imperial Assault Jabba's Realm er en utvidelse/expansion til Star Wars Imperial Assault Brettspillet. I denne utvidelsen angriper Imperiet ikke bare rebellene, men også deres familier og allierte. I desperasjon må du og et lag med rebeller samle så mange flyktninger som mulig i håp om å lede dem til sikkerhet i Outer Rim. Forsøket oppdages, og dere skytes ned på Tatooine. Her er ikke Imperiets makt like sterk som andre steder, men det betyr ikke at du er utenfor fare - dette er tross alt domenet til Jabba the Hutt, og du må følge hans regler hvis du ønsker å overleve.

Jabba's Realm Utvidelsen gir masse nytt innhold til både campaign og skirmish. En helt ny campaign-historie som utfordrer deg til å overleve i ørkenlandskapet og den kriminelle underverdenen på Tatooine, samt nye skirmish-oppdrag som inviterer deg med til Nal Hutta Borderlands eller den berømte Pit of Carkoon.

18 nye dobbeltsidige brett-brikker gir deg tilgang til Jabba's palass for første gang, hans nytelses-lekter, og ikoniske områder som Sarlacc Pit. 16 nye miniatyrer gir deg nye krigere og helter for Empire, Rebels og Mercenaries, mens nye Command-kort, Deployment-kort, Agenda-kort og Class-kort gir deg en rekke nye måter å spille på. Med karakterer som Jabba the Hutt, The Rancor og Luke Skywalker vil denne utvidelsen dra deg inn i Star Wars-universet som aldri tidligere.

Antall spillere: 2-5
Alder: 12+
Spilletid: 90-120 minutter
Spillet er på engelsk
Utvidelse, krever hovedspillet for å kunne spilles

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (du trenger 1 pakke(r) til 45 kort) og her (du trenger 2 pakke(r) til 82 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)