The Ascent PS5

The Ascent PS5

Varenr: 151032
399,-
-+
Forventet til lager 31.08.2022

The Ascent er et action-skytespill og RPG for solo- og samarbeidsspill som utspiller seg på Veles, en innholdsrik cyberpunkverden.


Velkommen til The Ascent Group-arkologien, en storby drevet av et stort konglomerat, der skapninger fra hele galaksen har bosatt seg. Du spiller en arbeider som slaver for selskapet, som eier deg og alle andre i distriktet ditt. En dag står du plutselig midt oppi en malstrøm av katastrofale hendelser: The Ascent Group stenges ned av ukjente årsaker, og distriktet ditt er truet. Du må ta til våpen for å finne ut hvem som står bak det hele.

 

  • SOLO ELLER SAMARBEID: Spill hele spillet alene, eller samarbeid med opptil tre venner i en samarbeidsdel lokalt eller på nett.
  • SKYTESPILL: Sikt lavt eller høyt, bytt våpen, og utrust deg med livsfarlige duppeditter. Søk dekning, bruk de ødeleggbare omgivelsene til din fordel, og endre taktikk i møte med nye fiender.
  • RPG-ELEMENTER: Tilpass figuren din med cyberutstyr som passer spillestilen din. Tilordne ferdighetspoeng når du går opp i nivå, og prøv ulike forsterkninger for å felle fiendene på nye måter.
  • EN FARGERIK CYBERPUNKVERDEN: Møt nye allierte og fiender, og finn bytte mens du utforsker The Ascent og de mange distriktene der, fra slummene i dypet til luksussfærene i toppen.


Utgivelsesdato: 2. september 2022


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.