Pathfinder RPG Agents of Edgewatch Vol 4 Assault on Hunting Lodge Seven Adventure

Pathfinder RPG Agents of Edgewatch Vol 4

Assault on Hunting Lodge Seven Adventure

Varenr: 145316
174,-Kampanjepris
248,-Ordinær pris
-+
Antall på lager: 2

Pathfinder Second Edition Adventure Path: Assault on Hunting Lodge Seven er det fjerde av seks eventyr i Agents of Edgwatch Adventure Path'en til Pathfinder Second Edition.


Assault on Hunting Lodge Seven er et komplett eventyr for fire karakterer på nivå 12. Spillerne tar rollen som rekrutter i Edgewatch, den nyeste divisjonen i Absalom's byvakt. Oppgaven er å bekjempe kriminalitet under årets Radiant Festival - en stor samling fylt med utstillere og underverk fra hele verden som i år feirer den store gjenåpningen av Precipice Quarter. Etter kort tid finner de ut at den ikke bare tiltrekker seg lommetyver og vandaler, men også giftmakere, utpressere og sadistiske seriemordere! Det er opp til spillerne i Edgewatch å løse saken!


Pathfinder Adventure Paths inneholder et detaljert scenario, statistikk for flere nye monstre og en rekke artikler som skal hjelpe GM med å få ekstra materiale til sin kampanje. Serien bruker Open Game Licence og fungerer med både Pathfinder RPG og Dungeons & Dragons.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også: