68342 68342 68342 68342 68342

Wingspan Brettspill - Engelsk utgave

2nd Edition

Varenr: 139247
495,-
-+
Forventet til lager 30.11.2021

>>KLIKK HER FOR NORSK UTGAVE<<

Wingspan Brettspill er et kompetativt, kortdrevet spill fra Stonemaier Games. Som fugleentusiast, fuglekikker, ornitolog og samler så skal du forsøke å tiltrekke deg de beste fuglene til ditt nettverk. Hver fugl gir deg en rekke mektige kombinasjoner, som kan gi deg flere fordeler i spillet - inkludert mat, legge egg og trekke fra hundrevis av unike fuglekort. Vinnere er den spilleren som har flest poeng etter fire runder.

 

Hvis du likte Terraforming Mars og Gizmos så er dette spillet midt i blinken for deg!

 

2nd edition (2nd printing) inkluderer Switft Starter Pack med 10 nye fugler og 4 Walkthrough guider for nye spillere.

 

Antall spillere: 1-5
Alder: 10+
Spilletid: 40-70 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (212 kort).


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(8)

Kjersti 01.04.2021 Kjekt spill! Absolutt favoritt for tiden! Mange måter å samle poeng på. Det kan være vanskelig å se underveis hvem som kommer til å vinne! Det er ikke nødvendigvis den som Jar spilt spillet først ganger som vinner!
 
Upassende?

Ina 03.01.2021 Kjøpte i julegave til mannen, og det har blitt spilt hver dag siden. Passe vanskelig for begge to, selv om mannen er en mye mer erfaren strategispiller enn jeg. En god miks av strategi og tilfeldigheter, og en stadig frustrasjon når man går tom for trekk, eller glemmer hva man egentlig hadde tenkt å gjøre. Gir 4 av 5 stjerner, da fuglekortene har litt lite variasjon. Vi har allerede skaffet en utvidelsespakke.
 
Upassende?

Morten 09.05.2020 Kjedelig. Litt gøy å bygge opp en motor, fantastisk kvalitet på komponentene. Men alt i alt en kjedelig opplevelse, ikke nok interaksjon mellom spillere, og skikkelig antiklimaks å telle opp poeng på slutten.
 
Upassende?

Anne Kirsti Høgåsen 02.01.2020 Lett å lære og ikke for vanskelig. Flott spill for alle over 10- 12 år. Vi var bare voksne og alle likte spillet godt. Vakker lay-out
 
Upassende?

André «Takras» Nordstrand 26.02.2019 Wingspan er nok et spill hvor man spiller sammen, men likevel alene. Det er minimalt med interaksjon mellom spillerne, så hvis det er det du ønsker, kan du godt finne noe annet. Det som Wingspan gjør bra, er enkelheten i reglene, og hvordan du klarer å bygge opp gode kombinasjonsmuligheter. God grafikk og flotte komponenter gjør det ikke dårligere. Det kan minne en god del om Terraforming Mars, og da vil jeg foretrekke Wingspan.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.