Tiny Epic Galaxies Brettspill

Varenr: 127033
338,-
-+
Forventet til lager 31.10.2021

I Tiny Epic Galaxies Brettspillet hviler universets skjebne på dine skuldre. Du er den øverste lederen for din egen galakse... i en intergalaktisk krig!

Konkurrer med andre galaktiske ledere om å kolonisere de mest ettertraktede planetene i universet. Styr ressursene og utvid ditt galaktiske fotavtrykk. Led din stjerneflåte smart og du kan bygge det mest suksessrike imperiet, og vinn hele kosmos!

Antall spillere: 1-5
Alder: 14+
Spilletid: 30 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (52 kort) og her (6 kort).


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Anders 10.02.2019 Et særdeles artig spel som på tross av sin beskjedne innpakning gir utrulig mykje moro. Hensikten med spelet er å kolonisere verdensrommet. Du gjer dette med å konkurere om planeter. Kver speler tar kver sin tur til å trille terninger. Kver side av terningen tilsvarer ein, og i eit tilfelle to ulike, handlinger som du kan utføre. Det som gjer dette spelet annerledes sammenligna med andre lignande spel er følge/"follow" mekanismen. Denne lar deg bruke ein bestemt ressurs til å følge andre spelere sine handlinger uavhengig av om det er din tur. På den måten sitter du sjelden helt innaktiv og venter på neste tur slik du gjer i mange andre spel med tilsvarende tematikk. Vist det er noke man kan trekke spelet for må det være ei litt dårlig instruksjonsbok. Men det man stusser på finner man kjapt ut med et Google søk. PS: Sjøl om spelet har fokus på å kolonisere planeter er det ikkje et 4X spel då du ikkje kriger med dine motspelera over planetene når dei først er kolonisert. I so måte blir det meir et slags 4X lite eller 3X spel.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.