Twilight 2000 RPG The Black Madonna

Twilight 2000 RPG The Black Madonna

Varenr: 159693
619,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

The Black Madonna er en kampanjeutvidelse til den fjerde utgaven av TWILIGHT: 2000, basert på det klassiske eventyret med samme tittel til den første utgaven av spillet. Dette nye og oppdaterte tillegget er skrevet av den opprinnelige forfatteren, Frank Frey, og Chris Keeling.


Boksen inneholder nye regler, nye våpen, en oversikt over Schlesien-regionen i Polen, nye møter, nye fraksjoner som spillpersonene kan slåss med, nye scenarier å utforske og detaljer om selve Den svarte madonnaen og dens hemmeligheter.


Boksens innhold:

  • En 72-siders bok med nye regler og kampanjemateriale.
  • 16 nye møtekort, til bruk i Schlesien eller andre steder.
  • 6 kampkart for spesifikke steder.
  • 3 kampkart for nærkamp.
  • Et reisekart.


Da jeg var liten, het bestevennen min Donald Kaminski. Jeg var hjemme hos ham på middag en gang da hans grandtante Lucja var på besøk. Hun var en gal dame fra gamlelandet som nesten ikke snakket engelsk. Etter middagen ga hun meg et lite kort med et bilde på den ene siden og trykk på den andre. Jeg trodde det var et polsk baseballkort eller noe sånt, men det var et gammeldags bilde av Maria og Jesusbarnet. Faren til Don sa at det var et hellig bilde. Han leste det som sto på baksiden for meg. Det handlet om maleriet, som het Vår Frue av Czestochowa, og det sto en masse fine ting om beleiringer og slag, og om tyver som ble drept da de prøvde å stjele maleriet. Jeg elsket det. Jeg hadde aldri drømt om at jeg en dag skulle få holde den ekte Sorte Madonna i hendene.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser