Twilight 2000 RPG Hostile Waters

Twilight 2000 RPG Hostile Waters

Varenr: 159692
619,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

Hostile Waters til den nye utgaven av rollespillklassikeren TWILIGHT: 2000 er en modulær utvidelse som inneholder alt du trenger for å spille i et marint miljø. Hostile Waters er løst basert på Pirates of the Vistula til den første utgaven av TWILIGHT: 2000, men er designet for å kunne brukes på alle vannveier.


Denne spillboksen inneholder nye kamp- og reiseregler for marine miljøer, store og små militære vannscootere, nye fraksjoner som spillpersonene kan slåss med, nye intriger å avsløre og nye scenarier å utforske - inkludert atomubåten USS Maine Ohio. Den beskriver også de to eksemplene på vannveier, elven Wisla og Göta kanal.

 

Boksens innhold:

  • 104 siders fargebok med nye regler og spillmateriale.
  • 26 nye møtekort til bruk på elver og innsjøer.
  • 16 modulære kampkart for marine miljøer.
  • Seks kampkart for scenarioplasser.
  • Stridsbrikker for båter og skip i ulike størrelser.
  • Et stort dobbeltsidig reisekart i farger for Nord-Polen og Sør-Sverige, som forbinder kartene i kjernesettet, format 864x558 mm.


Jeg har alltid hatt lyst til å seile båt, du vet, før krigen. Da vi nådde Vistula, sa Top: "Nå har du sjansen, gutt." Two-Fer sa at han hadde vært ute og seilt med broren sin i Golfen, og jeg antar at han mente Mexico, for jeg tror aldri han hadde tjenestegjort i ørkenen. En time senere ble vi jaget av pirater, akkurat som i serien. Kulene suste over hodet mitt. Vannsprut i ansiktet. Det verste er at jeg begynner å bli vant til dette livet.


 


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser