Pathfinder RPG Sky Kings Tomb Vol2 Cult of the Cave Worm - Adventure Path

Pathfinder RPG Sky Kings Tomb Vol2

Cult of the Cave Worm - Adventure Path

Varenr: 155887
304,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

"Cult of the Cave Worm" er et Pathfinder-eventyr for fire karakterer på nivå fem, og er en del av Sky King's Tomb Adventure Path. Dette er en månedlig tredelt kampanje der en gruppe eventyrere drar dypt under jorden for å oppdage en legendarisk dwarven-konges grav, finne skatter under jorden og rette opp urettferdigheter fra flere årtusener - alt mens de stopper en ambisiøs skurk fra å bruke de samme oppdagelsene til våpen. Dette eventyret inkluderer også en studie av huleorm-økologi, en guide over den underjordiske dwarven-byen Hagegraf, kraftfulle relikvier og flere monstre som truer underjordiske eventyrere.


Å finne en legendarisk grav krever sporing av en like legendarisk huleorm som sies å holde til der. Når eventyrerne setter ut fra Highhelm, må de trosse farene i Darklands, navigere en farlig feby og få tak i relikvien som viser huleormens sti. Men i prosessen oppdager de onde rivaler som også leter etter graven - rivaler som eventyrerne kan stoppe ved å infiltrere en nådeløs underjordisk metropol.


Hver månedlige fullfarge-softcover Pathfinder Adventure Path-bok inneholder et omfattende eventyr-scenario, statistikk for flere nye monstre og støtteartikler som gir spillmestere tilleggsinformasjon for å utvide kampanjen sin. Pathfinder Adventure Path-bøker bruker Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens eldste fantasy RPG.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
628,-
Ventes inn 16.05.2024
548,-
Ventes inn 30.06.2024
898,-
Antall på lager: 2
Kundeanmeldelser