Anmeldelser skrevet av Joakim

Joakim05.02.2021Upassende?
Citadel Fine Detail CuttersHelt grei. Har brukt denne i mange år nå. Denne varianten er mye bedre enn denn Citadel lagde før. Men for 20kr mer, hvorfor ikke gå for Tamiya sin.
Joakim05.02.2021Upassende?
Vallejo Hobby Paint Spray Black 400mlSprayboks - Surface PrimerVeldig godt fornøyd med denne. Syns den er mye bedre en Citadel chaos black. Du får også med en ekstra cap som du kan sette på for å få en smalere spray.
Joakim05.01.2021Upassende?
Citadel Spray Chaos BlackDet er mulig jeg har hatt uflaks, men for meg virker det som de har gjort en endring med Chaos Black sprayen for en 2-3 år siden. De siste par årene når jeg har brukt denne har resultatet blitt litt "tjukkere" enn de andre fargene. Anbefaler Vallejo sin svarte primer som du også får kjøpt her hvis du er ute etter å grunne i svart.
Joakim05.01.2021Upassende?
Tamiya Putty - White 32gDet beste som finns til å tette sprekker eller for å skjule "strek" der to store deler settes sammen.
Joakim05.01.2021Upassende?
Citadel Plastic Glue 0,7 fl.oz/20 gBruker denne stort sett bare under beina på space marines.
Joakim05.01.2021Upassende?
Citadel Liquid Green StuffGW reklamerer med at dette er laget for å tette sprekker. Etter et antall forsøk på å bruke det her siden den først kom ut for en 5-6 år sida, så må jeg konkludere at den ikke fungerer noe særlig til dette. Du kan bruke det her til å lage mønster på toppen av en flate, men fungerer dårlig som sprekke-fyller. Hvis du er ute etter å fylle sprekker, anbefaler jeg heller Tamiya grey eller white putty, som du også finner her.
Joakim14.12.2020Upassende?
Tamiya Extra Thin Cement - 40mlJeg har prøvd mange forskjellige merke og varianter. Dette er mitt favoritt-lim til plastikk miniatyrer. Veldig kjekt med applikator og er tynnt som vann. Blir veldig lite søl.