Kom i gang med Warhammer 40K

Velkommen til det spennende universet Warhammer 40K, en miniatyrkrigsspillhobby som har opplevd en enorm vekst i popularitet siden Games Workshop introduserte den på slutten av 1980-tallet. I en dystopisk fremtid hvor interstellar krig er normen, tilbyr Warhammer 40K et bredt spekter av fraksjoner, hver med sin egen unike stil og taktikk. Enten du er fascinert av de urokkelige Space Marines, de eldgamle og mystiske Aeldari, eller noen av de mange andre fraksjonene, er det en plass for deg i det 41. årtusen.

Velg din første fraksjon

Det første steget inn i dette universet er å velge din fraksjon. Hver fraksjon har en unik bakgrunn, estetikk og spillestil. Vi anbefaler at du tar en titt på vår FRAKSJONSGUIDE for en dyptgående gjennomgang av hver fraksjon, som kan hjelpe deg å bestemme hvilken som passer best for dine preferanser.

Utvalgte fraksjoner:

Startsett

Startsett er en fantastisk måte å begynne din reise med Warhammer 40,000 på. I denne oversikten dekker vi alt fra sett som er ideelle for nybegynnere, til det ultimate valget for mer erfarne spillere som er klare for en dypdykk i krigen i det 41. årtusen.

 

Vær oppmerksom på at alle miniatyrene i disse settene leveres umalt og krever montering. Terrenget i disse settene krever også montering.

Regelbøker

For å manøvrere gjennom slagene i det 41. årtusen, vil du trenge et par regelbøker. I startsettene over får du en kort oversikt over reglene, men vi anbefaler å kjøpe Core Rules separat, samt den relevante Codexen og tilhørende Index Cards til din valgte fraksjon.

Tilleggsutstyr

For å komme i gang med din Warhammer 40,000-hobby, vil du trenge visse tilleggsprodukter som hjelper deg med å bygge, male og organisere din figursamling. Sjekk ut vår TILLEGGSUTSTYR TIL WARHAMMER 40K seksjon hvor vi har samlet noen av våre favoritter og anbefalinger.

 

Her vil du finne blant annet arbeidsstasjoner, maling og pensler, verktøy, måleutstyr, produkter som gir prikken over i'en og mye mer!

Utvalgt tilbehør: