Anmeldelser skrevet av Joakim Mathisen

Antall anmeldelser: 6

Snittkarakter: 4,17

15.07.2019 Flamme Rouge Brettspill - Norsk

Et perfekt familiespill som er lett å lære og passer til alle aldre!
 
Upassende?

17.06.2019 Memoir 44 Brettspill

Det perfekte spillet for de som er interessert i andre verdenskrig. Her kan man utkjempe kjente kamper ved hjelp av enkle regler og flotte minityrfigurer. Hver eneste runde av Memoir 44 er viktig og du føler virkelig at når en bataljon dør er det din feil. Hovedsaklig på grunn av måten du aktiverer troppene dine på gjennom kort. Dette fører til at noen grupper ikke får aktivert seg, men heller må bli stående å håpe på det beste. Spillet tilbyr utrolig stor variasjon og utvidelsene til spillet gir deg ennå mer. Hvis du trenger et spill som kan spilles med to stykker lover jeg deg at dette spillet gir deg flere titalls timer med underholdning!
 
Upassende?

17.06.2019 Meeple Circus Brettspill

Et veldig morsomt familiespill som passer til alle aldre. Spillet er lett å lære og inneholder mye variasjon pluss en dose strategi. Dette er et spill alle burde ha i sin samling!
 
Upassende?

22.12.2018 Carcassonne Brettspill - Norsk Grunnspillet m/ Elven & Biskopen Exp.

Carcassonne er det perfekte familie spillet. Det er lett å lære, men inkluderer fortsatt mye strategi. Spillets artwork er flott gjort og bidrar til spillets til tema. Anbefales på det sterkeste.
 
Upassende?

09.01.2018 War of the Ring Brettspill (2nd edition)

War of the ring er et fantastisk strategispill for to spillere. Du spiller enten som the free people som prøver å få the fellowship til Mordor. Eller så spiller du som Sauron som kontrollerer en gigantisk arme og prøver å finne ringen. Spillet er litt komplisert, men etter du har lært deg reglene, får du en utrolig spillopplevelse. Spillet er Ringenes herre i en boks, så hvis du liker Ringenes herre er dette spillet noe for deg. Anbefales på det sterkeste!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.