Anmeldelser skrevet av Eirik B.S

Antall anmeldelser: 6

Snittkarakter: 3,83

08.07.2021 Masterson Fresh Water Rinse Well Sikrer deg rent vann når du maler

Kjøpt den egentlig ut av nysgjerrighet, og er veldig fornøyd med den. Brukte tidligere 2stk av Citadel sine vaske kopper til pensler, som har fungert bra, men det er så mye bedre å skylle penselen i rent vann eller vann som langt ifra er like grumsete som det blir etterhvert i Citadel koppene, eller slippe å løpe frem Å tilbake for å bytte vannet i koppene. Kammeret til spillvann rommer noe mer vann enn det er plass til i flasken du fyller med rent vann, samt at den er stor nok til å ikke måtte fylles selv på ganske lange malings sesjoner.
 
Upassende?

05.09.2020 Airbrush Startpakke HOBBY - Komplett Alt du trenger for å komme igang

Etter og ha fundert på og «splash the cash» på airbrush i lengre tid gjorde jeg endelig det, og det har vert usaklig artig helt fra start. Pakken inneholder alt du trenger for og starte, Bortsett fra maling og en modul til å spraye i, hobbyzone sin modul er ett godt alternativ med høy bang for the bucks faktor. Har vert fast kunde hos Gamezone i mange herrans år, og kunde servicen er også upåklagelig. En ting jeg dog støtt og stadig plages med er frakt kosten du aldri kommer unna, uansett hvor mange tusen kroner ordren din er på eller hvor god kunde du har vert gjennom årene, Irriterende frakt kosten der. Dette er for min del med på og betraktelig redusere antall ordre ettersom det begynner og bli såpass med alternativer enten lokalt, gratis frakt over 1.000.- eller lojalitets system.
 
Upassende?

05.09.2020 Hobbyzone Large Paint Stand - 36mm

Om du er som meg og har mye hobby maling er dette Uten tvil meget meget hendig. Før jeg investerte i Hobbyzone moduler var det meste rot og ikke særlig organisert, nå er det både tårlig organisert og lettere tilgjengelig, samt at jeg har litt stolthet i en forseggjort hobby pult. utvidelses mulighetene er endeløse!
 
Upassende?

02.06.2020 Vallejo Airbrush Cleaning Pot Essensielt Airbrush Tilbehør

Ny til airbrush? Denne er ett must! Hell oppi litt rens i koppen på airgun’en og sprut nedi denne koppen fpr å rengjøre.
 
Upassende?

02.06.2020 Airbrush Sprøyte Maling Opptrekker 2ml Sprøyte til opptrekk av maling fra boks

Helt ok produkt, som beskrevet passer den bra oppi Citadel maling-beger. Gir den kun 3-stjerner ettersom tuppen på sprøyten alltid holder igjen maling så det er noe svinn med og bruke den som er ganske leit, for hadde vert perfekt om ikke
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.