Anmeldelser skrevet av Jan Gunnar Røed

Antall anmeldelser: 9

Snittkarakter: 4,44

20.06.2021 Vallejo Medium Chipping Medium - 17ml

Vil du ha en rusten modell, da er denne god og ha. Får det til og se ut som lakken har begynt å falle av. Kan lage våpenskap og mye mer. Du har ekstrem versjonen også , begge 2 har sine bruksområder:)
 
Upassende?

20.06.2021 Milliput Putty Standard Yellow/Grey 113g Legendarisk 2-part epoxy putty

Absolutt et må ha-produkt:) denne her er genial mot gaps når man limer , hvis det er mellomrom på resin-settet og mye mye mer. Denne puttyen er høyt ansett blant oss bygge-gale ;)
 
Upassende?

20.06.2021 Weathering Sponge Brush - Fine Tamiya

Så har vi denne rakkeren her, er helt nydelig til weathering settene fra Tamiya og andre. Følger ofte med en liten sponge brush, men har man store hender så kan jeg ikke si hvor stor forskjell denne gjorde angående kontroll.
 
Upassende?

20.06.2021 Army Painter Masterclass Drybrush Set

Liker settet meget godt, både til drybrushing og stilling. Begge teknikkene sliter på pensler og da er de her perfekte. Anbefales:)
 
Upassende?

20.06.2021 Winsor & Newton Series 7 størrelse 2 Kolinsky Sable

Blir sett på som en av de, hvis ikke den beste penselen. Holder tuppen spiss utrolig bra. Og er den beste penselen til og trene "loaded brush"-teknikken med ( sagt av de som holder kurs om teknikken). Så vil du ha en pensel som varer lenge , så lenge du gir den litt kjærlighet så kan du umulig bomme med denne:)
 
Upassende?

13.01.2019 Chaos Space Marines Noise Marine Warhammer 40K

For samlere er denne et must , oppdatert/ny versjon av Jes Goodwin. Man ser den game stilen fra GW med modellen her. Så hva oppsummerer man en slik minatyr med, jo man sier: make some noise;)
 
Upassende?

13.01.2019 Chaos Space Marine Haarken Worldclaimer Warhammer 40K

Jeg må gi den full pott, den har alt jeg liker med en minatyr. Den har en bra positur, bra detaljer òg stikker seg ut. Spillmessig så hadde jeg brukt han sammen med en squad Raptors.
 
Upassende?

11.01.2019 Winsor & Newton Series 7 størrelse 00 Kolinsky Sable - Størrelse #2/0

Newton penslene er kjent i minatyr miljøet som blant de beste penslene man kan få. For min sin del så dette de beste penslene jeg har brukt til nå, penslen holder en spiss tupp lenge, noe som er viktig når man skal gjøre detaljer, edge-lighting osv. Håper Gamezone tar inn størrelsen 0 . Anbefalt på det meste:)
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.