Stamp Swap Brettspill

Stamp Swap Brettspill

Varenr: 162135
479,-
Forventet til lager 03.10.2024
-+
Forventet til lager 03.10.2024

Stamp Swap vekker frimerkesamling til live på spillbordet fra skaperen av Honey Buzz og Genotype! Trekk fra en offentlig pool med frimerker med forsiden ned og opp (sammen med noen bonuskort), og del dem deretter inn i to grupper samtidig. Du velger en gruppe fra en annen spiller og beholder den gruppen som ikke blir valgt. Organiser den voksende samlingen din hver runde og scor 1 av 4 mål - velg med omhu, da du ikke kan score det målet igjen.


Kunsten å samle frimerker handler ikke bare om å samle mange frimerker, men også om å samle frimerker av høy kvalitet (inkludert sjeldne frimerker med gullfolie). I dette spillet for 1-5 spillere med tre runder får du sjansen til å møte andre deltakere, sette sammen en vakker og velfokusert frimerkesamling og vise den frem i en rekke konkurranser. Gjør du det bra, kan du kanskje stikke av med førstepremien på årets Stamp Swap!


Antall spillere: 1-5
Alder: 14+
Spilletid: 20-60 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Stamp Swap. Passende kortbeskyttere finner du her (90 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser