Cafe Baras Brettspill Cafe Baras Brettspill Cafe Baras Brettspill

Cafe Baras Brettspill

Varenr: 161695
309,-
Forventet til lager 16.09.2024
-+
Forventet til lager 16.09.2024

Café Baras er et korttrekkings- og tablåbyggingsspill fra det kreative teamet bak kritikerklassikerne Creature Comforts og Maple Valley.


Alle i byen er på utkikk etter en koselig liten kafé hvor de kan slappe av med en god bok, noe å bite i og, selvfølgelig, noen deilige koffeinholdige drikker. Som en kapybara med en forkjærlighet for kaffe har det alltid vært en drøm for deg å åpne din egen butikk. Nå er det perfekte tidspunktet! Men du er ikke den eneste som åpner dørene i håp om å lokke til deg kunder. Konkurrerende kaffebarer popper opp over hele byen, og det er opp til deg å sørge for at du har den rette maten, drikken og innredningen for å gjøre besøkende til stamgjester. Sett sammen en deilig meny og innred kafeen slik at den får den perfekte estetikken. Kanskje du har byens travleste kafé!


Hver tur spiller du et kort fra hånden din, og enten kjøper du det som mat, drikke eller innredning til kafeen din, eller så betjener du kunden på kortet og tjener penger. Hvis du oppfyller kundens behov helt og holdent, blir de stamgjester og gir deg ekstra poeng på slutten av spillet!


Antall spillere: 2-4
Alder: 8+
Spilletid: 20-40 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser