Video Game Champion Brettspill

Video Game Champion Brettspill

Varenr: 162048
929,-
Forventet til lager 12.11.2024
-+
Forventet til lager 12.11.2024

Video Game Champion - gjenopplev 16-bits-æraens storhetstid!


Ta et steg tilbake til begynnelsen av 1990-tallet med Video Game Champion, et nostalgisk brettspill som fanger essensen av gullalderen for 16-biters videospill. Spillerne tar rollen som barn som prøver å balansere hverdagslige aktiviteter - tjene lommepenger, studere og, selvfølgelig, fordype seg i favorittspillene sine! Fra å bla gjennom spillmagasiner til å leie de hotteste nyhetene - dette spillet er et kjærlighetsbrev til enhver gamers barndomsdrøm om å bli den ultimate videospillmesteren.


Spillets høydepunkter:

  • Strategisk handlingsrutenett: Spillerne velger sjetonger fra et rutenett som utløser handlinger som påvirker spillet, noe som gir taktisk dybde til hvert eneste trekk.
  • Ressursforvaltning: Balanser penger, knappbrikker og «jeg skylder deg»-brikker for å utforske nye spill, fullføre nivåer og oppnå høye poengsummer.
  • Pokerlignende kombinasjoner: Samle poeng ved å samle og kombinere sjetonger på kreative måter, slik at du etterligner spenningen ved å overvinne utfordringer i spillet.
  • Unike mål: Hver gjennomspilling introduserer nye oppdragsmål, noe som gjør hvert spill til en ny og spennende opplevelse.
  • 90-tallsnostalgi: Fang ånden fra en barndom der du leide spill, tigget foreldrene dine om nye utgivelser og tilbrakte timevis med å trykke på knapper i jakten på virtuell ære.


Vil du bli den ultimate videospillmesteren? Gjenopplev spenningen fra 16-bits-æraen, administrer ressursene dine og ta deg til topps i dette strategispekkede, nostalgiske eventyret!


Antall spillere: 2-5
Alder: 14+
Spilletid: 50-90 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser