Washed Ashore Brettspill Washed Ashore Brettspill Washed Ashore Brettspill Washed Ashore Brettspill

Washed Ashore Brettspill

Varenr: 161589
229,-
Forventet til lager 31.12.2024
-+
Forventet til lager 31.12.2024

Washed Ashore er et historiebasert soloeventyr der spilleren tar rollen som spillets hovedperson som har forlist og er strandet på en øde øy. Spilleren leser deler av historien på kort og tar avgjørelser knyttet til dem, og konsekvensene av dem blir avslørt for spilleren umiddelbart eller etter en stund.


Du våkner opp på en sandstrand. Solen brenner deg på ryggen, havsaltet får huden din til å klø, tungen din beveger seg knapt i munnen ... Du husker at en stor bølge skyllet deg over bord, og at du raskt mistet skipet av syne. Du er heldig som overlevde. Men hvor er du? Er dette stedet bebodd, og seiler det skip her? Kommer du noen gang til å vende tilbake til hjemlandet ditt? Og vil du i det hele tatt klare å overleve?


Etter hvert som spilleren beveger seg gjennom spillet og følger historien kart for kart, finner/skaper han/hun ressurser som han/hun kan bruke videre for å nå spillets mål.


Spillet består av flere deler/kapitler, der hovedpersonen forsøker å komme seg vekk fra øya, finner og bor i en stamme av innfødte og forsøker å seile til hjemlandet sitt på et skip som har seilt til øyene.


Antall spillere: 1
Alder: 10+
Spilletid: 35 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Washed Away. Passende kortbeskyttere finner du her (68 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Kundeanmeldelser